Är du vår nästa vassa kollega?

Är du vår nästa vassa person på Smultron? Tveka inte att söka jobb hos oss! Vi är ett företag i en expansiv fas och söker alltid nya vassa medarbetare.

Innesäljare

Tjänstens placering är i centrala Linköping. Mitt i city med allt vad det innebär.
Närhet till det mesta och urbant!

Är du i början av din karriär och vill vidareutvecklas inom försäljning?
Vill du arbeta på ett företag i framkant som erbjuder dig stora möjligheter att vara en del av framgångsresan?

Tjänsten passar dig som har höga ambitioner att utvecklas i en roll som säljare.

Om Företaget
Smultron Mobil är utmanaren i en traditionell bransch som vill göra allt för att förenkla och tillföra värde för kunden. För företaget är innovation och att vara i framkant en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Vår vision är att mobilabonnemang är som allra bäst när den är enkel och prisvärd. Vi drivs av våra medarbetare och tillsammans vill vi nå framgång.

Rollen som säljare på Smultron Mobil
I rollen som säljare hos Smultron Mobil är du en del av ett härligt säljteam och jobbar tätt ihop med resten av företaget. Ditt främsta fokus är att marknadsföra och sälja företagets tjänst ett smart och enkelt alternativ som passar alla. Arbetet innebär både uppsökande försäljning och bearbetning av kundförfrågningar via telefon.

Vi satsar mycket på vår personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi arbetar aktivt med att motivera, engagera och inspirera vår personal på kort och lång sikt. Fokus i vår verksamhet är närhet till våra kunder och att arbeta för en smartare bransch. Vi värnar om våra kunder och håller kundservice och eftermarknad som en väldigt viktig del i vårt arbete

Vi erbjuder 140 Kr/timmen + bonus, här finns det inga tak och vi vill lyckas tillsammans med dig!


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Arbetslivserfarenhet inom försäljning

  • Tidigare erfarenhet av prestations- och/eller relationsinriktat arbete är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har ett starkt driv att påverka din egen utveckling. Det är viktigt att du trivs med att ha mycket kundkontakt och vi tror därför att du tycker om att ge god service.

Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du värdesätter ett gott teamwork. Självklart är du även en person som sprider positiv energi och glädje på din arbetsplats. Vidare är du en person som gärna rycker in där det behövs samt tar egna initiativ. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete.

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansök här